Asociația SAMAS organizează, în perioada 7 – 8 octombrie, conferința MATERNOPEDIA, pe teme legate de sănătatea mamei și a copilului.
Evenimentul, care se desfășoară exclusiv ONLINE și GRATUIT, se adresează cadrelor medicale, în special asistenților medicali, moașelor, educatorilor perinatali SAMAS, medicilor de familie, medicilor pediatri.

Aceasta este cea de-a 8-a ediție a Conferinței Naționale SAMAS, eveniment în care specialiști de renume dezbat cele mai grave riscuri asupra sănătății perinatale, precum și cele mai accesibile și eficiente soluții, în contextul pandemiei de Coronavirus.

 

MATERNOPEDIA îți oferă ocazia:
• Să afli informații actuale din domeniul medical, pe care le poți pune în practică imediat în activitatea ta de zi cu zi și le poți împărtăși mai departe în comunitatea ta.
• Să te conectezi cu alți specialiști din domeniul tău de activitate
• Să interacționezi și să pui întrebări direct vorbitorilor
• Să participi la dezbaterile pe tema riscurilor asupra sănătății perinatale, precum și cele mai accesibile și eficiente soluții, in contextul pandemiei de Coronavirus.

Despre Asociația SAMAS

SAMAS a dezvoltat prima rețea națională de educatori perinatali, din rândul asistenților medicali și moașelor, specializați în educația prenatală și postnatală, în nutriția mamei și copilului. Obiectivele Asociației pe termen lung sunt creșterea ratei de alăptare exclusivă, informarea corectă a mamelor despre procesul nașterii, îmbunătățirea stării de sănătate a mamei, dar și a bebelușului, printr-o nutriție echilibrată din timpul sarcinii, cât și postnatal.

Sponsorii Conferinței Maternopedia - 2021

Partenerii Conferinței Maternopedia - 2021

Parteneri media - Conferința Maternopedia - 2021